Zijn vader was een beruchte crimineel en nu een prediker. Zoon Joshua was in zijn jeugd een jongen met twee gezichten. Hij leidde tenslotte een crimineel leven, totdat er iets gebeurde …

Toen zoon Joshua nog maar een jaar of vijftien was, had hij al een heel opstandig en crimineel verleden. Op zondag naar de kerk en doordeweeks het ettertje van de buurt. Maar dan wel met de politie op zijn hielen. Vernielingen, inbraak, drugsdeals, geweldpleging, het stond allemaal in de agenda van Joshua. Vooral drugs aan blanke mensen verkopen, want zij waren de schuld van vele valse beloften aan minderheidsgroepen. Maar daar waar de vader druk was met prediken en rondreizen, was Joshua’s moeder aan het bidden geslagen. Ze smeekte God of Hij haar zoon wilde losmaken uit de wereld van drugsbendes en geweld.