Uitnodiging Gebedsbijeenkomst Hart voor Zaanstad

Hoe mooi is het om een nieuw seizoen te beginnen met gezamenlijk gebed en met elkaar Gods zegen te bidden voor onze stad, voor de scholen die weer begonnen zijn en voor alle vormen van kerkelijk werk dat weer van start gaat na de zomer.
Hart voor Zaanstad is ooit ontstaan als lokaal gebed voor onze regering aan de vooravond van Prinsjesdag en daarom hebben we nu zondagavond 9 september hiervoor uitgekozen zodat we ook voor onze overheid en ons land kunnen bidden.

Iedereen is welkom om 19.00 uur in het gebouw van Ichtus, Bloemgracht 101 te Zaandam.

Net als op eerder gehouden interkerkelijke gebedsbijeenkomsten wordt door verschillende kerkelijke vertegenwoordigers voor een bepaald onderwerp gebeden afgewisseld met muziek. Na afloop is er gelegenheid voor een kopje koffie en ontmoeting.