Zondag 11 november laatste dag om de schoenendoos in te leveren in de kerk.

Met een schoenendoos vol cadeautjes en een tekening kun je veel zeggen, ook al spreek je de taal niet van arme kinderen in andere werelddelen. Het is een prachtige manier om de liefde van de Heer Jezus te laten zien aan kinderen die misschien nog nooit een cadeau hebben gekregen. Ze krijgen ook een Kinderbijbel erbij in hun eigen taal!

Vorig jaar hebben de Ichtus Kids meegedaan met de Schoenendoosactie, georganiseerd door Actie4Kids van St. De Samaritaan. Het is een groot succes geworden. Bekijk eens een fimpje over kinderen in Afrika die schoenendozen hebben gekregen. https://www.youtube.com/watch?v=l2ke7DZrXYM

Dit jaar willen we graag weer meedoen! Heb je speelgoed over wat nog netjes is? Wil je graag bij Noppes of de Action wat leuks kopen? Super leuk als jij ook mee wilt doen! We gaan van start a.s. zondag 28 oktober en de versierde doos kan tot 11 november ingeleverd worden in de koffieruimte van Ichtus.

Als je geen kinderen op de basisschool hebt en toch graag wil meedoen met deze leuke actie, kan dat zeker! Ook als je niet kunt meedoen maar wel een gift hiervoor wil overmaken: dat is van harte welkom! Zo draag je ook bij aan deze actie! Zondag staan we na de dienst bij de kleine zaal om de folder uit te delen en vragen te beantwoorden. In de folder staat belangrijke informatie over hoe je een schoenendoos vult, wat er wel en niet in mag en over de buitenkant van de doos.

Op de website van Actie4Kids vind je alle informatie over de schoenendoosactie. https://www.actie4kids.com