ICHTUS KIDS 2019 2020 ICHTUS KIDS

God houdt van kinderen op een speciale manier en Zijn hart gaat naar hen uit! Zonder kinderen heeft onze kerk geen toekomst! Wij investeren heel graag in onze kinderen met aantrekkelijke kinderprogramma’s op de zondagochtend. De Bijbel, Gods Woord, staat daarbij altijd centraal. Wij willen Jezus leren kennen en navolgen: in vertrouwen op Jezus, onder leiding van de Heilige Geest, samen Gods liefde en Koninkrijk ontdekken en uitdragen!


Wij verlangen ernaar in Gods tegenwoordigheid te komen en te ontvangen wat Hij ons wil geven. Wij willen leren luisteren naar Zijn stem en vooral ook leren om dan te doen wat Hij zegt. Wij zien iedere keer weer uit naar wat de Heilige Geest in ons midden gaat doen!

 

Er zijn maandelijks vier verschillende programma's.

De meeste programma’s beginnen om 10 uur en eindigen tegen kwart voor 12.

  1. Bijbelse Feesten met veel afwisseling en creativiteit voor de Ichtus Kids vanaf 5 jaar t/m groep 8 over de Joodse feestdagen. Mooi vormgegeven!

Spannend en eigentijds!

 

  1. Een onderbouwprogramma waarin onze jongste Ichtus Kids steeds meer leren over het leven van Jezus en groep 6 t/m 8 na de worship in de eredienst zich verdiept in het dienen van Jezus met de Jatov bijbelstudie.

Gaaf en bijzonder!

 

  1. Een ochtend waarin alle kinderen na de worship in de eredienst uit elkaar gaan in kleine vaste Bij(belstudie) Me(ntor) groepjes met hun eigen mentor, waarbij gebruik wordt gemaakt van verschillende bijbelstudie- en knutselmaterialen. Tieners uit klas 1 en 2 bespreken dan Verborgen Verhalen met elkaar.

Samenbindend en uitdagend!

 

  1. De jongste Ichtus Kids krijgen inzicht in De profeten, als groep 6 t/m 8 na de worship in de eredienst samen de diepte in gaat met Alles = Anders, over de gelijkenissen van Jezus.

Opbouwend en creatief!

 

Daarnaast komen alle ICHTUS KIDS een paar keer per jaar op zondagochtend bij elkaar voor een filmochtend, schoenendoosactie of spelletjescircuit. Saamhorig en gezellig!

Wij ontvangen uw kind(eren) heel graag bij de ICHTUS KIDS

Voor vragen kunt u terecht bij Caroline Neeft

ICHTUS KIDS 2019 2020 ICHTUS KIDS

© 2018 – Ichtus Pinkstergemeente Zaandam

Bloemgracht 101, 1502 WB Zaandam
Postbus 254, 1500 EG Zaandam

email: ichtus@live.nl

privacy-statement

Samenkomsten

zondag 10:00 uur: dienst,
met kinderprogramma en creche

dinsdag 9:15 uur: gebed

vrijdag 19:30 uur: jeugd