Wanneer:
12 februari 2019 @ 18:45 – 21:45
2019-02-12T18:45:00+01:00
2019-02-12T21:45:00+01:00

Getrouwd? Investeer in je relatie door je op te geven voor de Ichtus Marriage Course!
Een relatie. Het klinkt vaak romantisch en gezellig, maar laten we eerlijk zijn: het is soms hard werk! Tijdens de Marriage Course krijg je als stel praktische tools om samen aan de slag te gaan met thema’s als conflict, seks, schoonfamilie, vergeving en communicatie. De Marriage Course wordt op 7 dinsdagavonden in Ichtus gehouden, de eerste keer is op 29 januari en de avond duren ongeveer van 18.45 uur tot ca. 21.45 uur.

De cijfers in Nederland liegen er niet om, relaties en huwelijken staan onder druk. En ergens lijken we allemaal te denken ‘dat gebeurt mij niet hoor’. Pas op het moment dat er eigenlijk al veel scheef zit, wordt gekeken naar eventuele therapie of bemiddeling. De Marriage Course is juist als een APK voor stellen die willen bouwen aan hun relatie, juist als er nog geen grote problemen zijn.

Het doel van deze cursus is om stellen praktische tools te geven voor verdere ontwikkeling van hun relatie. In zeven bijeenkomsten komen thema’s als communicatie, conflict, schoonfamilie, vergeving en seks ter sprake. De avonden zelf zijn als een date night, waarin je aan een tafeltje-voor-twee samen geniet van een heerlijk diner en met z’n tweeën in gesprek bent. Ontdek tijdens deze cursus nog meer van elkaar, jezelf en de kracht van jullie relatie. ‘Het was een cadeau voor ons huwelijk!’, vertelde een eerdere deelnemer. De prijs voor 7 diners plus Marriage Course is 125 euro per stel. Interesse? Er is deze eerste editie plek voor 7 stellen, dus geef je snel op bij Naomi of Elize.