ICHTUS App

Wat is de ICHTUS App en waarom zou je hem gebruiken?:

ICHTUS App is de app waarmee je in verbinding staat met de gemeente en ICHTUS ‘in je broekzak’ hebt, n.l. op je mobiele telefoon! De app is voor leden en vaste bezoekers van ICHTUS. Je kunt zodra je de app hebt gedownload een eigen profiel aanmaken: zo compleet als je maar wil. Leuk als je een foto, je verjaardag, je adres en wat leuke weetjes over jou of wat je doet in ICHTUS toevoegt! Dit verschijnt in de ledenlijst die in de app zit. Iedereen uit de gemeente met de app kun je opzoeken in de ledenlijst. Zo wordt het ineens makkelijk iemand een kaartje te sturen met zijn/haar verjaardag, of eens zien wie die nieuwe gemeenteleden zijn die ook in de ‘jonge ouders’ groep zitten, om eens af te spreken. Ook zit er een agenda-functie in. Je ziet in één oogopslag welke spreker er zondag is en welk bijzondere activiteiten er zijn. De app biedt mogelijkheden om bijvoorbeeld het rooster van het Ichtus Kidswerk, koffieteam, enz. te raadplegen. Je kunt in de app allerlei documenten opslaan die je samen in een groep gebruikt.

Het mooiste van de app is natuurlijk het sociale gedeelte! Naast bijvoorbeeld het terugkijken van samenkomsten of luisteren van de preek of een studie, kun je ook berichten, afbeeldingen en video’s plaatsen. Mooi om elkaar zo te bemoedigen en te inspireren. Er zijn verschillende groepen waar je lid van kan worden, of die juist besloten kunnen zijn, bijvoorbeeld je eigen connectgroep of de Ichtus Jeugd. In een aantal groepen worden nieuwe leden standaard toegevoegd. Hier plaatsen we berichtjes in die voor de hele gemeente relevant zijn.

De ICHTUS App biedt een mogelijkheid om aan de collecte te geven. Het Appteam is deze functie nog aan het testen dus voeren we dit pas vanaf 1 januari 2022 in. Iedereen kan GIVT gebruiken voor de ICHTUS Collecte. (Wil je nu al een gift doen via de ICHTUS App dan komt het geld al wel op onze bankrekening maar dit is tot 1 januari 2022 voor eigen risico.)

Uiteraard gaan we iedereen helpen waar nodig zodat we echt met elkaar in de app contact kunnen hebben. Hiervoor is het Appteam beschikbaar. Heb je er nog vragen over? Stel ze gerust aan een van ons!

Het doel van de app is dat het ons als gemeente helpt om in verbinding met elkaar en met God te blijven.

 Installatie van de app

Veel gestelde vragen

Gedragscode

SAMENKOMSTEN
Zondag 10:00 uur eredienst, Ichtus Kids, crèche
Woensdag 9:30 uur gebed
Vrijdag 19:30 uur jeugd
Overige zie agenda

Facebook
YouTube

ICHTUS Gemeente Zaandam
Bloemgracht 101
1502 WB Zaandam
Postbus 254
1500 EG Zaandam
info@ichtusgemeente.nl
06-11921807

NL10 INGB 0690 3229 41

privacy-statement

SAMENKOMSTEN
Zondag 10:00 uur 
eredienstIchtus Kidscrèche
Woensdag 9:30 uur gebed
Vrijdag 19:30 uur jeugd
Overige zie agenda

ICHTUS Gemeente Zaandam
Bloemgracht 101
1502 WB Zaandam
Postbus 254
1500 EG Zaandam
info@ichtusgemeente.nl
06-11921807

NL10 INGB 0690 3229 41

privacy-statement

Facebook
YouTube